Shelbayh A. – Gengel M.: Shelbayh A. -4,5 brangakmeniai

PLbookmaker
11 rugsėjo, 2024
6 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Shelbayh A. – Gengel M.: Shelbayh A. -4,5 brangakmenių

11.09.2024 20:00

Las Vegase (JAV) vykstančiame „Challenger” turnyre aštuntfinalyje startuos Čekijos tenisininkas Marekas Gengelis. Jo karjera yra sustingusi ir nors jis labai stengiasi, ilgalaikėje perspektyvoje nesugeba išlaikyti stabilios formos ir kokybiškai labiau priklauso ITF grandinei nei „Challenger” turnyrams. Pirmajame etape Las Vegase jam pasisekė burtai, jis susitiko su panašaus lygio žaidėju Naoki Nakagawa, kurį sklandžiai įveikė per du setus. Tačiau aštuntasis ratas bus daug sunkesnis.

Gengelis susitiks su 20-mečiu jordaniečiu Abedallah Shelbayh, kuris šiemet ATP „Challenger Tour” turnyruose septynis kartus buvo patekęs į ketvirtfinalį ir yra aiškus tarpusavio susitikimo favoritas. Shelbayh yra viena iš teniso vilčių, turinčių potencialo patekti į elitinį pasaulio šimtuką. Jam tereikia tai įrodyti kortuose, o kol kas jam to padaryti nepavyksta. Jo rezultatai stabilūs, tačiau jam trūksta dviejų ar trijų vadinamųjų superrezultatų, t. y., pavyzdžiui, laimėtų turnyrų, kurie jį kilstelėtų reitinge.

Dėl ko statyti:

Jordanas Shelbayh žaidžia Las Vegase, kad sugrįžtų į antrąjį pasaulio šimtuką. Savo kokybe jis akivaizdžiai lenkia Gengelį. Jis ne tik patenka į ketvirtfinalį, bet ir laimi handicapą.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

WAZAMBAStatykite ant Wazamba su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker