Shnaider D. – Kostyuk Marta: 1

PLbookmaker
20 rugsėjo, 2024
3 Peržiūros

Mūsų patarimas: Shnaider D. – Kostyuk Marta: 1

20.09.2024 03:00

Dvidešimtmetė Diana Šnajderova išgyvena savo gyvenimo sezoną aukščiausioje grandinėje. Šiemet ji jau laimėjo tris WTA turnyrus, o per amerikiečių turnyrų seriją pasiekė pusfinalį Toronte, pusfinalį Sinsinatyje ir aštuntfinalį „US Open” turnyre. Jos rezultatai ją išstūmė į 16-ąją pasaulio raketę. Į turnyrą Seule, Korėjoje, ji pateko kaip aštuntfinalio dalyvė ir gana sklandžiai du kartus 6:3 nugalėjo kanadietę Carol Zhao.

Ketvirtfinalyje jaunoji kometa žais su dvejais metais vyresne Marta Kostyuk, kuri WTA reitinge užima 18-ąją vietą. M. Kostiukova minėtame Amerikos ture taip pat žaidė neblogai – Toronte ir Sinsinatyje ji pasiekė aštuntfinalį (žaidė vienu ratu daugiau nei mažesniuose turnyruose, todėl laimėjo po du mačus), o „US Open” turnyre pasiekė trečiąjį ratą. Seule jai teko įsijungti į kovą pirmajame rate ir ji dominavo prieš Arantxą Rusovą ir Heather Watson. Abiejuose mačuose ji pralaimėjo tik keturis geimus.

Dėl ko statyti:

Šnaiderio ir Kostiuko dvikova bus labai lygi. Gana sunku prognozuoti partijų skaičių, nes net ir pavienių partijų pertraukėlė galiausiai gali baigtis sklandžia dviejų setų pergale. Šnajderis pateks į pusfinalį Seule.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker