Sietlas-Bufalas: 2

PLbookmaker
19 kovo, 2024
27 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Sietlas- Bafalo: 2

18.3.2024

Bafalo klubas dėl neblogos formos sugrįžo į atkrintamąsias varžybas. Paskutinis pralaimėjimas 1:4 tiesioginiam konkurentui Detroito komandai vėl jiems pakenkė, tačiau vis dar galima žaisti. Dabar „Sabres” nuo „Red Wings” atsilieka penkiais taškais. Šiuo metu jie yra išvykoje, kuri gali tapti lemiamu veiksniu. Pradžioje jos laukia susitikimas su komanda, kuri tikriausiai jau yra iškritusi iš žaidimo Vakaruose – Sietlu, kuris šiuo metu turi 11 taškų.

Imant pastarąsias 10 dienų, „Sabres” buvo geresni visais žaidimo aspektais. Puolimas, tikėtini įvarčiai, pavojingi metimai ar net smūgiai trumpomis nuošalėmis, kur per pastarąsias ketverias rungtynes „Sabres” pasiekė 92 proc. rezultatyvumą. Sietlas šiuo metu labai prastai žaidžia priekyje. Per pastarąsias ketverias rungtynes jie vidutiniškai atliko 24 smūgius, pataikė vos 6 proc. įvarčių ir atliko tragišką 38 proc. pavojingų smūgių procentą. Nenuostabu, kad per pastarąsias ketverias rungtynes „Krakenos” įmušė vos šešis įvarčius, iš kurių keturi įkrito į „Vegas” vartus.

Dėl ko statyti: Sabres atvyksta nusiteikę ryžtingai, vis dar rusenant liepsnai, kad jie vis dar gali ir turėtų kovoti dėl atkrintamųjų varžybų. Šiuo metu jie yra geresnės formos.

Pasitikėjimas: 7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker