Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 brangakmenių

PLbookmaker
9 rugsėjo, 2024
6 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 brangakmenių

08.09.2024 20:00

Prasidėjo paskutinė „US Open” turnyro žaidimo diena, o vyrų finale, kuris jau tradiciškai užbaigia šį „Grand Slam” turnyrą, susitiks pirmoji pasaulio raketė Jannikas Sinneris ir dvyliktoji pasaulio raketė Tayloras Fritzas. Jų susidūrimas žada būti dramatiškas ir lygiavertis, kaip ir paskutinis jų susitikimas Indian Velse, kur Sinneris laimėjo trijuose setuose.

Italas Sinneris „US Open” turnyre demonstruoja puikią formą. Pakeliui į finalą jis pralaimėjo po vieną setą Mackenzie McDonaldui ir Daniilui Medvedevui, bet kitaip visus savo mačus laimėjo 3:0. Pusfinalyje prieš Jacką Draperį jis laimėjo 7:5, 7:6, 6:2, kai varžovas mačo pabaigoje visiškai prarado jėgas. Tačiau italo fizinė būklė taip pat nebuvo šimtaprocentinė, jis turėjo sunkumų su kairiąja ranka, kurią po mačo ilgą laiką turėjo šaldyti ledu. Nepaisant to, šiame mače jis buvo akivaizdžiai geresnis.

Amerikietis Fritzas labai ryžtingai pradėjo turnyrą ir pirmuosius tris mačus laimėjo labai sklandžiai 3:0 per setus. Tačiau vėliau burtai jam nebuvo itin palankūs ir aštuntfinalyje bei ketvirtfinalyje jis turėjo sunkius mačus su Casperu Ruudu ir Alexanderiu Zverevu, kuriuos įveikė 3:1 mačo taškais. Pusfinalio derbis su Francesu Tiafoe buvo vyšnaitė ant torto, nes jis pralaimėjo 1:2 setuose, bet galiausiai triumfavo penkių setų mūšyje ir pateko į savo pirmąjį „Didžiojo kirčio” turnyro finalą.

Dėl ko statyti:

Jannik Sinner yra šio mačo favoritas, be to, jis turi daugiau patirties tokiose svarbiose rungtynėse, o tai tikrai gali jam padėti. Tačiau Fritzas turnyro metu parodė didžiulę kovą ir savo odos pigiai neparduos. Sinneris gali laimėti, tačiau jis sužais mažiausiai 33 partijas.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker