Sparta Prague – Vítkovice: daugiau nei 5 įvarčiai rungtynėse

PLbookmaker
22 spalio, 2024
6 Peržiūros

Mūsų prognozė: Sparta Praha – Vítkovice: daugiau nei 5 įvarčiai rungtynėse

22.10.2024 18:30

Antradienio ledo ritulio ekstralygos devintojo turo rungtynėse „Sparta” priima „Vítkovice” ekipą. Prahos komanda turi penkis taškus, tačiau taip pat yra sužaidusi dviem rungtynėmis daugiau nei „Riders”. Praėjusių metų dvikovos baigėsi rezultatais 3:2, 3:1, 2:1 ir 4:2 spartiečių naudai.

Pavelo Grosso auklėtiniams savaitgalis nebuvo visai sėkmingas. Po aiškaus pralaimėjimo 5:0 Hradec Kralove jie sekmadienį pralaimėjo ir Brno, šįkart mažiausiai 2:1 po pratęsimo. Ypač trečiajame kėlinyje „Sparta” turėjo pakreipti rungtynes į savo pusę, tačiau jų baigtis vėl buvo apgailėtina. Prahos komanda šį sezoną namuose kol kas sužaidė tik trejas rungtynes, iš kurių išsivežė penkis taškus.

Dar beprotiškesnes rungtynes sekmadienį Hradec Kralovėje sužaidė svečiuose žaidžianti „Vítkovice”, kuri po pratęsimo 5:6 pralaimėjo „Kladno” ekipai. Nors jie tris kartus pirmavo dviem įvarčiais, vis tiek nesugebėjo iškovoti pergalės ir pralaimėjo beprecedenčiu rezultatu 9:7. Šiose rungtynėse „Ridera” buvo šiek tiek prastesnė komanda, tai rodo 47 ir 22 įvarčių į šeimininkų vartus santykis. Į puolimą ir vėl vedė pirmoji puolimo linija Abdul – Yetman – Nellis, kuri per rungtynes pelnė aštuonis taškus. Per pastarąsias dvejas rungtynes „Vítkovice” pelnė įspūdingą 15 įvarčių skaičių. Vidutinis per rungtynes pelnomų įvarčių skaičius – 3,4, o tai yra prasčiausias rezultatas visoje lygoje.

Dėl ko statyti:

Kadangi „Riders” rungtynėse akivaizdžiai daugiausiai įvarčių per visas varžybas, renkamės lažybų bilietą, kad išvysime keletą įvarčių.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

20BETStatykite ant 20bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker