Stephens S. – Shnaider D.: 2

PLbookmaker
3 liepos, 2024
18 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Stephens S. – Shnaider D.: 2

03.07.2024 14:00

2013 m. Sloane Stephens nužygiavo iki pat Vimbldono ketvirtfinalio ir buvo laikoma pavojinga žolės kortų žaidėja. Bet kur praėjusių metų sniegynai? Trisdešimt vienerių metų amerikietei pastaraisiais sezonais ant žolės nepasisekė, o šių metų Vimbldono turnyro pirmajame rate jai pasisekė burtai, kai ji žaidė su prancūze Elsa Jacquemot. Tai, kad Stephens nėra žolės turnyrų mėgėja, įrodo prieš savaitę Eastbourne patirta kanarėlė nuo Emmos Raducanu.

Tai 20-metė Diana Šnaider, kuri yra visai kitokia. Pasirodo, žolė gali būti labai palanki šiai jaunai puolėjai. Juk ji laimėjo generalinę repeticiją Bad Homburge, Birmingeme buvo ketvirtfinalyje, o „All England Club” turnyro pirmajame rate trijuose setuose įveikė čekų snaiperę Karoliną Pliškovą, ir net šiek tiek mieguisto pasirodymo užteko Šnajderovai. Ji tikrai neparodė visko, ką turi savyje, todėl praėjusią savaitę laimėjo savo pirmąjį žolės turnyrą. Esu tikras, kad nuovargis dėl greitos kelionės iš Vokietijos šiek tiek pasireiškė. Tačiau dabar ji vėl pailsėjo ir aklimatizavosi, o tai atsiskleis aikštelėje.

Dėl ko statyti:

Shnaider yra viena iš kartos žaidėjų, kurios pradeda daryti vis didesnę įtaką WTA grandinei. Vimbldono antrojo rato akistatoje ji ras receptą, kaip iš vieneto turnyro išstumti Sloane Stephens.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker