Sun L. – Noskova L.: 2

PLbookmaker
24 rugpjūčio, 2024
9 Peržiūros

Mūsų patarimas: Saulė L. – Noskova L.: 2

25.08.2024 02:45

Linda Noskova iki šiol dalyvavo dviejuose WTA turnyrų finaluose. Abu kartus ji pernai pateko į mačą dėl titulo ir abiejuose mačuose išėjo kaip pralaimėtoja. Tai ji norėtų nutraukti Monterėjuje (Meksika), kur Čekijos tenisininkė demonstruoja puikius rezultatus ir ten penkių šimtų varžybose nepralaimėjo nė vieno seto.

Noskova nėra žaidusi prieš silpnas žaidėjas. Išskyrus pirmąjį ratą, kuriame ji susitiko su dvejetų specialiste Danilinova, ji įveikė kinę Xiu Wang, ukrainietę Eliną Svitoliną, o pusfinalyje – 13-ąją pasaulio raketę Emmą Navarro.

Trečiajame savo karjeros finale ji susitiks su Lulu Sun iš Naujosios Zelandijos, kurią iki šių metų Vimbldono mažai kas pažinojo, tačiau po sensacingo pasirodymo „All England Club” turnyre ji pradeda rodyti, kad nėra tik vieno turnyro žaidėja. Sun pranašumas viena prieš kitą yra tas, kad praėjusią savaitę Sinsinatyje jai pavyko įveikti Nosek per du setus. Tačiau, palyginti su praėjusia savaite, Čekijos tenisininkės pasirodymai skiriasi kaip diena ir naktis.

Dėl ko statyti:

Noskova yra popierinė finalo favoritė ir, atsižvelgiant į jos pasirodymą Monterėjuje, ji yra pelnyta favoritė. Nors Saulė ne iš kelmo spirta ir rodo, kad jos rezultatai Vimbldone nebuvo atsitiktiniai, pirmojo titulo jai teks palaukti. Finale žais Linda Noskova.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker