Suomija – Austrija: Suomija nugalėtoja, daugiau nei 5,5 įvarčio, Oliver Kapanen įmušė įvartį

PLbookmaker
15 gegužės, 2024
22 Peržiūros

Mūsų patarimas: Suomija – Austrija: Suomija nugalėtoja, daugiau nei 5,5 įvarčio, Oliveris Kapanenas įmuša įvartį

16.05.2024 16:20

Suomija, po kiek vangiai įžengusi į pasaulio čempionato turnyrą ir 0:1 po baudinių serijos pralaimėjusi Čekijos rinktinei, pradėjo žaisti tokį ledo ritulį, kokio iš jos tikimasi. Jie pranoksta varžovus, pelno daug įvarčių ir dominuoja rungtynėse. Suomiai 8:0 laimėjo prieš Didžiąją Britaniją, 4:1 – prieš Norvegiją, o palyginti sklandžios pergalės tikimasi prieš Austriją.

Paskutinėse rungtynėse austrai padarė neregėtą dalyką. Jie 1:6 pralaimėjo Kanadai, bet per trečiąjį kėlinį įmušė penkis įvarčius ir pasiuntė rungtynes į pratęsimą. Galiausiai jie pralaimėjo 6:7, tačiau niekas iš jų negali atimti taško prieš superfavoritus. Kita vertus, dar kartą pasitvirtino, kad austrų gynyba tiesiog nėra gera. Ankstesnėse rungtynėse su Šveicarija jie pralaimėjo 5:6, prieš tai 1:5 pralaimėjo Danijai. Tačiau jie bent jau įmuša daug įvarčių ir rungtynes smagu stebėti.

Daug įvarčių gali būti pelnyta ir rungtynėse su Suomija, kuri, kita vertus, žaidžia fantastiškai gynyboje. Taigi galime tikėtis daugiau įvarčių į Austrijos vartus. Tuo, be kita ko, galėtų pasirūpinti Oliveris Kapanenas. Kol kas jis į varžovų vartus pasiuntė tik 10 smūgių, tačiau pusė jų atsidūrė tinkle. Taigi jis pasižymi įspūdingu šaudymo sėkmės rodikliu.

Dėl ko statyti:

Ketvirtadienį Suomija patvirtins savo favoritės vaidmenį. Derinys, kad Suomija laimės, įmuš bent šešis įvarčius ir bent vieną iš jų įmuš geriausias Suomijos vartininkas Oliveris Kapanenas, atrodo labai patrauklus ir už gražų koeficientą.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker