Svitolina E. – Pliskova Ka.: nugalėtoja Svitolina/daugiau nei 18,5 geimo per mačą

PLbookmaker
27 gegužės, 2024
35 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Svitolina E. – Pliskova Ka.: nugalėtoja Svitolina/daugiau nei 18,5 geimų mače

27.05.2024 16:15

Karolinos Pliškovos svajonė laimėti „Didžiojo kirčio” turnyrą pamažu blėsta, ypač „Roland Garros” turnyre jos šansai praktiškai lygūs nuliui.

2017 m. ji žaidė atvirojo Prancūzijos čempionato pusfinalyje, bet tai buvo išimtis, po to tik du kartus prasibrovė į 3-iąjį etapą, o iš kitų devynių varžybų iškrito vėliausiai 2-ajame etape. Šiemet jos lūkesčiai minimalūs ir ne tik dėl griežto burtų traukimo. Jos herojišką vasario mėnesio vienuolikos pergalių seriją, kurią vainikavo triumfas Klužo turnyre, atėmė čiurnos trauma, trukdžiusi žaisti. Nuo sugrįžimo ji turi pasyvų 1-3 rezultatą, iš trijų dvikovų ant molio laimėjusi tik vieną prieš rusę A. Kudermetjevą.

Iš Čekijos tenisininkių tada ji gavo sunkiausią „Roland Garros” pirmojo rato burtą – 15-ąją turnyro raketę Jeleną Svitoliną. Ukrainietė dar nė karto nepralaimėjo pirmojo mačo Paryžiuje, keturis kartus, įskaitant ir praėjusių metų, pasiekė ketvirtfinalį. Tačiau faktas tas, kad ji taip pat nėra akinančios formos, „French Open” generalinėje repeticijoje antrajame etape Starsburge trijuose setuose pralaimėjo šeimininkei Burelovai, su kuria Pliskova taip pat trimis setais iškrito raundu anksčiau.

Dėl ko statyti:

Karolina turi šiek tiek geresnį rezultatą (5-4), tačiau ankstesnius keturis mačus laimėjo ukrainietė, o tai nėra visiškai svarbu, nes paskutinis mačas vyko prieš penkerius metus. Pliškova gali įkąsti, ji neatiduos mačo veltui, bet pabaigoje džiaugsis Svitolina ir iš viso mače bus sužaista 20 geimų.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

BETWINNERStatykite ant Betwinner su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker