Swiatek I. – Kalinskaya A.: Swiatek I/-20,5 brangakmenių

PLbookmaker
23 vasario, 2024
24 Peržiūros

Mūsų patarimas: Swiatek I. – Kalinskaya A.: Swiatek I/-20,5 gemu

23.02.2024 16:00

Lenkijos tenisininkė Iga Swiatek, kuri praėjusią savaitę Dohoje nepralaimėjusi nė seto žengė iki titulo, tęsia pergalių seriją Dubajuje. Per tris mačus ji nepralaimėjo nė seto, o lygiausią mačą sužaidė su Sloane Stephens, kurią įveikė du kartus 6:4.

Kitame etape pirmoji pasaulio raketė žais su Ana Kalinskaja, kuriai Dubajuje teko įveikti kvalifikaciją ir kurios laukia septintasis mačas per aštuonias dienas.

A. Kalinskaja demonstruoja labai gerą formą, kurią patvirtino aštuntfinalio mače prieš išsišokėlę Jeleną Ostapenko ir ketvirtfinalyje prieš trečiąją pasaulio raketę Cori Gauff. Amerikietę ji įveikė po trijų setų kovos ir su Shwiatek žais pirmą kartą karjeroje, tačiau, atsižvelgiant į jos formą, ji yra didžiulė favoritė.

Dėl ko statyti:

Shwiatek turi šansą laimėti antrąjį 1000-ąjį turnyrą Dubajuje šiais metais ir susikrauti didelę persvarą prieš Aryną Sabalenką, kuri sensacingai pralaimėjo pirmąjį mačą Dubajuje. Prieš Kalinską lenkė patvirtins, kad visam laikui pamiršo gėdingą sezono pradžią ir pralaimėjimą „Australian Open” turnyro trečiajame rate. Ji laimės per du setus ir nesužais daugiau nei 20 geimų.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker