Trinec – Sparta: 1

PLbookmaker
11 balandžio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų patarimas: Trinec – Sparta: 1

11.04.2024 17:00

Pusfinalio serija tarp „Trinec” ir „Spartos” atrodė vienpusė, tačiau nukauti karaliaujantį čempioną nėra lengva.

Plienininkai švieslentėje jau atsilikinėjo 0:3, tačiau per atkrintamąsias varžybas pademonstravo didelį psichologinį atsparumą ir pastaraisiais metais įgytą patirtį, o po dviejų pergalių iš eilės vėl užvirė drama. Į šeštąsias rungtynes „Trinec” žengia geresnės nuotaikos nei „Sparta”, nepaisant to, kad jai gresia iškritimas. Komanda po dviejų pergalių yra įsibėgėjusi ir pasitikinti savimi. Komanda turės namų aplinkos pranašumą, kuris privers žaidėjus vėl būti itin atsidavusius, kurioje jie pranoks „Spartą”. Svečiams teks verstis be savo kapitono Řepiko, o tai yra pastebima.

Prahos klubas norėtų kuo greičiau užbaigti seriją, todėl nenori nieko nuvertinti. Trečiadienį komanda į Trinecą persikėlė lėktuvu, kad sutaupytų kuo daugiau jėgų. Nebūtų keista, jei įvyktų rotacija sudėtyje, o šansą į vartus gautų Kořenářas. Daugumoje pusfinalio rungtynių „Sparta” buvo aktyvesnė, tačiau komandą kankina netikslumas užbaigti rungtynes ir daug blokuotų smūgių. Be to, žaidėjus kamuoja nemalonus įtarimas, kad jie gali pralaimėti „laimėtą” seriją, o tai jiems kelia spaudimą. Praėjusių metų „Třinec” eliminavimas neabejotinai yra kažkur jų mintyse.

Dėl ko statyti:

Po dviejų pergalių iš eilės „Třinec” šiuo metu yra geresnės nuotaikos ir dėl savo „visiško atsidavimo” namuose sugebės susidoroti su šeštosiomis rungtynėmis. Be to, Kacetlas puikiai startavo, nes jo įvarčių procentas per dvi pergales buvo 94 %, o tai yra absoliuti ekstravagancija.

Pasitikėjimas:

6/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker