Valensija – Las Palmas: 1

PLbookmaker
21 spalio, 2024
5 Peržiūros

Mūsų patarimas: Valensija – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Prieš nacionalinę pertrauką įtemptu tvarkaraščiu „Valencia” savo gerbėjams daug džiaugsmo nesuteikė. Prieš „Osasuna” (0:0), „Real Sociedad” (0:3) ir „Leganés” (0:0) „šikšnosparniai” neįmušė įvarčių ir su vos penkiais įmuštais įvarčiais yra prasčiausi visose varžybose (kartu su „Leganés”). Be to, jų rezultato 1-3-5 ir gautų šešių taškų pakanka tik priešpaskutinei vietai užimti. Pirmadienio rungtynės su „Las Palmas” bus itin svarbios abiem pusėms, nes svečiai yra vienintelė komanda, kuriai sekasi prasčiau nei „Valencia”.

Las Palmas išlieka vienintelė komanda, kuri šį sezoną dar nėra iškovojusi nė vienos pergalės (0-3-6). Išvykoje Kanarų salų komanda dar nepelnė net taško (0-0-4).

Už ką statyti:

Per paskutines ketverias šių komandų tarpusavio rungtynes visada laimėdavo šeimininkai. Du kartus tai buvo „Valencia”, du kartus „Las Palmas”. Šeimininkų komanda bus favoritė ir šį kartą. Kanarėlių išvykų rekordas jau buvo aptartas, todėl „Valencia” turi bet kokia kaina laimėti šias rungtynes. Jei po dešimties turų ji nukristų į paskutinę vietą, treneris Baraja gali nebeišlaikyti. Pirmasis numeris.

Pasitikėjimas savimi:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker