Varnsdorf – Líšeň: lygiosios

PLbookmaker
27 kovo, 2024
33 Peržiūros

Mūsų patarimas: Varnsdorfas – Líšeň: lygiosios

27.03.2024 15:00

Velykinis 20-asis FORTŪNA:NACIONALINĖS LYGOS turas išsidėstęs per penkias dienas ir prasideda „bjaurų” trečiadienį Šluknovskio išvakarėse, kur žais „Líšeň”.

Marvanai prieš nacionalinę pertrauką laimėjo dvejas rungtynes be įvarčių (Příbramas 1:0, Opava 3:0) ir dabar užima 4-7 vietas vienodai taškų turinčių komandų grupėje. Varnsdorfas prieš pertrauką taip pat pagerino savo padėtį varžybose ir dėl pergalės Spartos „B” komandoje bei Žižkovo ir Prostejovo klaidelių pakilo iš iš iškritimo zonos.

Bet kokiu atveju „Slovan” turi ir toliau rinkti taškus, ypač savo stadione, kur jų rezultatas yra žemiau vidutinio 2-6-2. Varnsdorfas namuose yra rezultatyvus (19 įvarčių), tačiau jie taip pat daug praleidžia (19). Dabar jis įveiks vieną stipriausių gynybų varžybose, tačiau Liesė paradoksaliai neįmuša įvarčių išvykose prieš išsigelbėti bandančias komandas (Žižkovas 1:3, Prostejovas 2:4).

Dėl ko statyti:

Prognozuoti lygiąsias yra sudėtinga, tačiau tai yra dažniausias rezultatas Varnsdorfo namų rungtynėse, taip pat tai galioja ir tarpusavio rungtynėse – iš devynių rungtynių jos buvo pasiektos keturis kartus.

Pasitikėjimas:

5/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker