Vokietija – Kazachstanas: Vokietija/+4,5 įvarčio

PLbookmaker
17 gegužės, 2024
21 Peržiūros

Mūsų patarimas: Vokietija – Kazachstanas: Vokietija/+4,5 įvarčio

17.05.2024 16:20

Vokietija sužaidė geriausiu įmanomu būdu ir pateko į pasaulio ledo ritulio čempionato ketvirtfinalį. Nors jie 1:6 pralaimėjo Amerikai ir Švedijai, tačiau sugebėjo 6:4 nugalėti pajėgią Slovakiją ir 8:1 deklasuoti bronzos medalių gynėjus iš Latvijos. Iki rungtynių su vokiečiais latviai turnyre žaidė labai gerai ir sugebėjo iškovoti tris pergales (po pratęsimo arba per pagrindinį laiką).

Kitose rungtynėse Vokietija susitiks su Kazachstanu, prieš kurį patvirtins didelio favorito vaidmenį. Kazachai į Ostravos grupę pateko laimėję prieš Prancūziją, tačiau kituose susitikimuose pralaimėjo. Ypač svarbus jiems bus susidūrimas su Lenkija, prieš kurią jie greičiausiai žais lemiamas rungtynes dėl išlikimo pasaulio čempionato aukščiausiame divizione.

Nors vokiečiai turnyre turėjo problemų gynyboje, tačiau puolime jie spindi. Per ketverias rungtynes jie praleido 17 įvarčių, bet 16 iš jų įmušė. Todėl galime tikėtis, kad ir prieš Kazachstaną bus įmušta daug įvarčių.

Dėl ko statyti:

Vokietija paskutinį kartą su Kazachstanu žaidė prieš dvejus metus ir laimėjo 5:4. Vokiečiai prieš kazachus gali žengti svarbų žingsnį link patekimo į ketvirtfinalį ir tai padarys penktadienį iškovoję pergalę. Jų pergalę galima rekomenduoti kartu su didesniu įmuštų įvarčių skaičiumi.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

1XBETStatykite ant 1xbet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker