Vsetín – Zlín: 1

PLbookmaker
9 balandžio, 2024
19 Peržiūros

Mūsų patarimas: Vsetinas – Zlinas: 1

09.04.2024 18:00

Netikėtai aiški pirmosios ledo ritulio lygos finalo serija vystosi. Po ketverių rungtynių Vsetinas sukūrė įvartį ir gali jį paveržti savo sirgalių akivaizdoje, o tai yra didžiulė motyvacija.

Pasikartojant praėjusių metų finalo rungtynėms, Zlín laimėjo antrąsias rungtynes Lapacoje, kur Vsetínas juos įveikė 50:17. Namų rungtynėse Vsetino pranašumas šaudant buvo triuškinantis (90:39), savaitgalio rungtynėse Zlyne serija buvo vizualiai išlyginta, tačiau detalėse vėl geresnis buvo Vsetinas, laimėjęs 5:3 ir 4:3.

Zlinyje nežaidžia patyrę atraminiai žaidėjai (Holíkas, Köhleris), be Saloneno ir iš dalies Riedlio, prasimuša gynėjai, Suhrada, Novotný ir Wargas nespėja, daro klaidas ir gesina pražangas. Vsetinas atrodo gyvybingesnis, geriau juda, o Machalos-Zabusovo pora savo greičiu visiškai neprilygsta Zlino žaidėjams. Vienintelė silpnesnė Vsetino grandis yra neužtikrintas vartininkas Žukovas, tačiau Zlín jį naudoja nedaug. O kai rusų vartininkas ką nors praleidžia, jo komandos draugai dengia jį puolimo zonoje.

Dėl ko statyti:

Vsetinas gali daugiau ar mažiau nugalėti pats save, jei nesusitvarkys žaidimo savo galvose. Tačiau taip neatsitiks, nes su ekstra lygos barjero perspektyva jie ketvirtą kartą priims savo regioninį varžovą.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

RABONAStatykite ant Rabona su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker