Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 partijos

PLbookmaker
22 balandžio, 2024
23 Peržiūros

Mūsų pasirinkimas: Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 brangakmenio

22.04.2024 10:00

Aštuoniolikmetę Sarą Bejlek šį sezoną kamuoja nepastovūs pasirodymai. Tai išryškėjo, pavyzdžiui, praėjusią savaitę Štutgarte, kur pirmajame kvalifikacijos rate ji du kartus 6:1 dekapituliavo Kipro atstovę Serbanovą, o po to 6:0 ir 3:0 nusileido Dianai Shnaider. Tuomet jos žaidimas subyrėjo ir galiausiai ji pralaimėjo setus 6:0, 4:6, 1:6.

Vis dėlto nauja savaitė atneša naujų galimybių, o Madride vykstančioje 1000-mečių atrankos turnyro pirmajame etape jai ištraukti labai gražūs burtai. Ji žais su belgė Yanina Wickmayer, kuri šį sezoną žaidžia kiek tragiškai. Iš devynių sužaistų mačų ji laimėjo tik kartą ir po Majamio turnyro padarė daugiau nei mėnesio pertrauką. Madride ji atidarys tik molinę sezono dalį, o molis tikrai nėra viena iš stipriųjų tenisininkės dangų.

Dėl ko statyti:

Bejlekui atkrintamųjų varžybų pirmojo etapo burtai yra labai palankūs. Trisdešimt ketverių metų Wickmayer pirmą kartą susitiks su trisdešimt ketverių metų kortuose ir yra aiški šio susidūrimo favoritė. Be Bejlek pergalės, galima rekomenduoti ir šiek tiek mažesnį handicapą, pavyzdžiui, keturiais geimais.

Pasitikėjimas:

8/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker