Zbrojovka Brno – Tábor: kiekviena komanda įmušė po įvartį/UN

PLbookmaker
8 kovo, 2024
28 Peržiūros

Mūsų patarimas: Zbrojovka Brno – Taborsko: kiekviena komanda įmuš po įvartį/UN

09.03.2024 18:00

Trečioji barjero vieta bus žaidžiama šeštadienio vakarą Serbsko gatvėje, kurioje prieš rungtynes netikėtai pirmauja „Tábor”, turinti vieno taško persvarą.

Zbrojovka įveiks stipriausią varžybų gynybą, „Jihočeši” vieninteliai nustūmė savo įmuštų įvarčių vidurkį žemiau vienženklio, pavasarį namuose prieš „Chrudim” išsaugojo devintąjį sezono nulį, tačiau lygiosios 0:0 jų nelabai tenkino. Tiesa, „Tábor” trūko geriausio rudens vartininko Dordičiaus ir dar dviejų žaidėjų, kurie sugrįžo rungtynėms su Brno.

Šią savaitę Pietų Moravijos metropolyje vėl buvo neramu, kai paaiškėjo, kad pernai su didele pompa paskelbtas klubo akcijų pardavimas vėl nuėjo perniek, tad savininku lieka sirgalių nekenčiamas Vaclavas Bartonekas. Tuo tarpu komanda prarado dar vienus vertingus taškus Duklai (3:3). Prieš rungtynes Julisce jis gal ir būtų priėmęs lygiąsias, bet kai esi tris kartus pralaimėjęs, logiškai pyksti. Šiaip ar taip, pozityvu buvo tai, kad „Zbrojovka” įmušė įvartį net ir be distancuoto kanonieriaus Řezníčeko.

Dėl ko statyti:

Brno klubas Serbijoje (3-1-4) kovoja su sunkumais, todėl lažintis dėl namų pergalės mažais koeficientais yra nuostolinga. Sugrįžus geriausiems įžaidėjams, geriau pasistengti, kad įvarčius pelnytų abi komandos – taip nutiko keturis kartus per penkerias tarpusavio antrosios lygos rungtynes.

Pasitikėjimas:

7/10

Rekomenduojamas lažybų tarpininkas šiam statymui:

22BETStatykite ant 22bet su 100% premija už pirmąjį indėlį!
Autorius PLbookmaker